Spotify ve Uber Ortaklığı

Söylentiler Spotify ve Uber ortaklığı ile takside iken özelleştirilmiş müzik sağlamak için uygun fırsat geleceği hakkında yoğunlaştı. Spotify bugün ortaklığını yayınladığı bir blog yazısı yoluyla paylaştı. Yeni özelliği yaklaşan piyasaya göre doğruladı ve sonra Spotify web sitesinden bildirim yayınladı.

Londra, San Francisco, Los Angeles, New York, Mexico City, Nashville, Singapur, Stockholm, Toronto ve Sydney’deki: Yeni ortaklık ile ilgili detaylar, hizmet dahil olmak üzere dünya çapında 10 şehirde 21 Kasım 2014 tarihinde uyumlu arabalarda başlatılması gerçekleşecek.

Takside Uber akıllı telefon uygulaması kullanmak için hesaplarınızı bağlamanız gerekecek. Uber hizmetini kullanarak siparişlerde müzik özelleştirmeleri yapmanız ve dinlemeniz mümkün olacak. Ancak aynı zamanda müzik servisi sorunsuz çalışması için Spotify-embaled sahibi olan taksi tahsis edilmesi gerekecek.

Bahsedilen yeni özellik ve haberler 03:00 GMT küresel bir basın toplantısına bugün telefon ile bağlanan Uber CEO’su Travis Kalanick tarafından açıklandı. Daha fazla bilgi hizmeti hakkında Spotify web sitesini üzerinde ayrıntılara henüz yer verilmemiş.

Spotify ve Uber Ortaklığı
Spotify ve Uber Ortaklığı

Kaynak: TNW

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz