Gmail, dosya gönderme boyutunu 50 MB'a yükselttiğini duyurdu.

Gmail dosya gönderme boyutunu 50 MB’a yükselttiğini duyurdu. Güncelleme tüm kullanıcılar için 1-3 gün içinde yayınlanacak.

Bugünden itibaren, 50 MB’a kadar ağırlığa sahip Gmail eklerini alabilirsiniz. G Suite’in (Google) son blog yayınında, Gmail kullanıcıları büyük dosyaları ek olarak alabiliyor (50MB), ancak e-postalar için 25MB’a kadar ek gönderilebiliyor. Diğer bir deyişle, birinin Gmail‘e 50MB’a kadar bir dosya göndermek için Google Drive‘dan ilgili kullanıcının e-posta kimliğine gönderebilirsiniz. Güncelleme tüm kullanıcılar için 1-3 gün içinde yayınlanacak.

Blog yazısın’da :- “Ekleri göndermek ve almak, e-posta alışverişinde önemli bir rol oynamaktadır. Google Drive, herhangi bir boyuttaki dosyaları paylaşmanın kolay bir yolunu sunarken, bazen büyük dosyaları doğrudan e-posta ekleri olarak almak zorunda kalabiliyorsunuz. Bugünden itibaren, doğrudan 50MB’a kadar e-posta alabileceksiniz.. “ dendi

Ek olarak büyük bir dosya gönderme kapasitesi Gmail‘e ulaşmadı, ancak Gmail gelen kutunuzda 50MB’a kadar dosya alabilme olanağı hoş karşılanacak bir değişiklik. 50 MB’den daha büyük dosyalar gönderip alabilmek için yine Google’ın bulut servisini (Google Drive) kullanmak zorunda kalacaklar.

Bu arada, arama motoru devi geçtiğimiz günlerde Al destekli Google Assistant’ın yakında tüm Android Nougat (7.0+) ve Android Marshmallow (6.0) cihazlarında bulunacağını doğruladı. Google Yardımcısıyla birlikte Pixel cihazları dışında gelen ilk cihaz, LG G6. Sadece bu değil, Moto G5, G5 Plus ve yaklaşmakta olan tüm Nokia akıllı telefonlarında da Google Asistan bulunacak.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz