Tinder buluşma programı, 10 Şubat 2016'da çekilen bu fotoğraf resiminde bir Apple iPhone'da gösteriliyor.

Zengin, ünlü ya da gerçekten güzelsiniz  ve şimdiye kadar kendiniz gibi seviyede kimseyi bulamıyor musunuz? Tinder size bu konuda yardım edebilir!

Randevu uygulamasının, seçilen adlandırılmış hizmetin yeni bir versiyonu ile zenginlere ve ünlülere hitap ettiği bildiriliyor. TechCrunch’a göre üyelere özel sürüm, CEO’lar, modeller, şöhretler ve “hiper çekici / yükselen zenginler” gibi “seçkin kullanıcılar” için

Anonim bir kaynak, temel olarak “ünlüye ve gerçekten Tinder’i iyi yapan insanlara” dair haber merkezlerine verdiği demeçte: ”Tinder insanları Seç’e davet eder ve bazı üyelere başkalarını “aday” yeteneği kazandırır” diye bildirdi. Tinder, kişinin ne kadar çekici olduğunu belirlemek için şirket tarafından dahili olarak kullanılan bir algoritma tabanlı derecelendirme sistemi olan “Elo puanı” na dayanarak insanları saptayabiliyor.

Tinder Select kullanıcıları, alev yerine uygulamalarının en üstünde lacivert “S” ya sahiptir ve normal Tinder ve Select arasında geçiş yapabilirler. TechCrunch, Select’in normal Tinder’den “daha iyi” bir tasarıma sahip olduğunu söylüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz