Bu sayede ok daha farklı isteklerdeki teknoloji tutkunlarının beklentilerini karşılamayı hedefleyen firma şimdiye kadar açıklanan satış rakamları ile bunu çoktan başarmış gibi görünüyor.

Bu yazımızdaki konumuz iPhone 6 Plus.

Ancak eğer bu modelin bir alt segmenti diyebileceğimiz iPhone 6′nın özelliklerini de merak ediyorsanız önceki yazımıza göz atabilirsiniz. Öncelikle Apple‘ın yeni modeller ile beraber şık tasarım anlamında seviye atladığını belirtmekte yarar var.

Telefon karşımıza gümüş, altın ve uzay grisi olarak 3 farklı renk seçeneği ile çıkıyor. Bunun yanında dahili depolama alanı anlamında da 16 GB, 64 GB ve 128 GB olmak üzere üç farklı seçenek bulunuyor.

Telefon 7.1 mm’lik bir kalınlığa sahip. Ağırlığı ise 171 gram. Telefonda 5.5 inç boyutunda Retina HD Ekran teknolojisi kullanılmış. Bunun yanında kardeşi iPhone 6’da olduğu gibi bu modelde de 64 bit mimariye sahip A8 çip kullanılmış. 8 MP’lik iSight kamerası ile telefon kamera teknolojisi ile de tatmin edici bir performans sergiliyor.

iSight

Bu kamera aracılığı ile 1080p çözünürlüğünde video kaydı yapabilmek mümkün. Ön kamera ise 1.2 MP çözünürlüğe sahip fotoğraf çekebilme imkanı sunuyor. Telefonun pil kapasitesi ile ilgili resmi kaynaklar aracılığı ile bir bilgi paylaşılmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz