Samsung Galaxy Note Edge Satışta

Samsung’un en son akıllı telefonu Samsung Galaxy Note Edge ABD’de artık kullanılabilir.  Cihazın dört ayrı önemli ABD taşıyıcısı ile geleceği söz konusu olmuştur.

T-Mobile, AT & T, Verizon ve Sprint gibi taşıyıcılar kendilerine ait sözleşmeleri ile Samsung Galaxy Note Edge sunacak. Hepsi hemen hemen AT & T gibi iki yıllık sözleşme yapma koşulunda 399 dolar ödeyerek cihaza sahip olacak. Tüm taşıcılar kendi planlarını da geliştiriyor.

Sonraki planlar üzerinde Note Edge satın almak istiyorsa 31,54 dolardan mal olacak ve 24 ay boyunca şirkete ağlı kalacaksınız. Daha sonra almak isterseniz 945 dolar maliyete katlanmanız gerekecek.

T-Mobile’da aynı zamanda 24 ay boyunca 36,25 dolar için kendi Uncarrier teklifleri mevcut olarak oluşturacak. Bir sözleşme olmadan 870 dolardan Galaxy Note Edge‘i sunacaklar.

Sözleşme dışı 840 dolar için cihazı sunan veya 24 ay boyunca 35 doları her ay ödeyerek cihaz satın alınabilecek.  İki yıllık sözleşme sunan diğer şirkette Sprint olacak ve ön ücret olarak 429 dolar isteyecek.

Cihaz esas olarak kavisli ekranı ile dikkat çekmiştir ve Galaxy Note 4’e benzetilmesiyle de puanını düşürmüştür.

Samsung Galaxy Note Edge
Samsung Galaxy Note Edge

Kaynak Android Central

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz