Apple’ın özel lansman gecesinde en dikkat çekici ayrıntılardan biri iPad mini 3’ün tanıtım anıydı. Apple kullanıcılarının merakla beklediği iPad modelleri arasında bulunan iPad mini 3; altın sarısı, gümüş ve uzay grisi renk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunuldu.

iPad mini 3’ün en dikkat çekici özelliklerinden birisi Touch ID yani parmak izi sensörü. Apple’ın son zamanlarda alışık olduğumuz özellikleri arasında yer alan Touch ID, yeni nesil Apple telefonlarda olduğu gibi iPad mini 3’te de boy gösterecek. iPad mini 3 sahipleri, 1080p HD video ve fotoğraf çekme olanağına sahip olacak. iSight özellikli kamerasıyla göz dolduran iPad mini 3, fotoğraf ve video tutkunlarını yeterince tatmin edecek gibi görünüyor.

A7 işlemci özelliğine sahip iPad mini 3, fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Her bütçeye uygun fiyat seçenekleriyle satışa sunulacak olan iPad mini 3’ün 399 $’dan satışa sunulması bekleniyor. 399 $ ödeyerek 16 GB iPad mini 3’e sahip olabileceksiniz. iPad mini 3’ün 64 GB’lik modeli için ödemeniz gereken tutar 499 $. 128 GB’lik bir iPad mini 3 satın almak istiyorsanız 599 $ ödemelisiniz.

iPad Air 2’ye göre daha düşük seviyede olan iPad mini 3 fiyatları, bu modelin daha fazla satılmasını sağlayacak gibi. Bakalım son dönemde piyasada ciddi bir hareketlilik yaratan Apple’ın satış stratejileri, son modelleri için belirlediği rakamları tutturmasını sağlayabilecek mi?

Bu soruya genel anlamda bir çok araştırma firması olumlu cevaplar veriyor. Zira iPhone konusunda ki güncelleme sorununa karşın hâlâ daha tüm cihazlarda satışlarının olumlu olduğu bilinen Apple, bu tür konularda sıkıntı yaşamadan satışlarına devam edecek gibi görünüyor. Aynı durum yeni iPad mini 3 içinde geçerli olacak gibi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz