Apple, son günlerde yaptığı yenilikler ve çıkardığı cihazlarla gündemde kalmaya devam ediyor. Teknoloji dünyasının devleri arasında yer alan Apple, özellikle Eylül ve Ekim ayını bir hayli hareketli geçiriyor. Lansman gecesiyle tüm dünyanın gözünü bir kez daha üzerine çeken Apple, şimdi de iOS 8.1 ile gündemde.

iOS 8.1, 20 Ekim 2014 tarihinde kullanıcıların indirebileceği şekilde aktif olacak. iOS 8.1 ile beraber bazı yeni özellikler de Apple kullanıcılarının hizmetine sunulacak. Film Rulosu özelliğini yeniden kullanıcılarına açan Apple, iOS 8.1 güncellemesi ile beraber iCloud uygulamasında da değişiklikler yapacak. iCloud’un kendine ait Fotoğraf Kütüphanesi, iOS 8.1 ile birlikte Beta sürüm olarak yayınlanacak.

Apple’ın iOS 8.1’i 20 Ekim tarihinde çıkaracağını duyurmasının ardından gözler bu tarihe çevrildi. Bakalım son zamanlarda kullanıcılardan güncelleme konusunda büyük şikâyetler alan Apple, yine benzer bir durumla karşılaşacak mı? Bilindiği üzere Apple kullanıcıları, özellikle son 1 yıl içerisinde yayınlanan güncellemelerden sonra çok sayıda şikâyette bulundu. Özellikle hücresel yayında yaşanan sorunlar, güncelleme yapmak için istenen yüksek oranda bellek ve buna benzer şikâyetler, Apple’ın başını fazlasıyla ağrıttı. Apple yetkilileri, bu defa işi sıkı tutarak daha kapsamlı bir güncelleme yayınlayacak gibi görünüyor.

20 Ekim 2014 tarihinde iOS 8.1 güncellemesini yapabilir, böylece yeni iOS sürümünü cihazınıza yükleyebilirsiniz. Teknoloji uzmanları, iPhone 4S ve altı modele sahip kullanıcıların iOS 8.1 güncellemesini kullanmamalarını, aksi takdirde bası kasma problemlerinin yaşanabileceğini belirtiyor.

Artık bir çok kullanıcı, gerçek anlamda Apple tarafından sunulan en son ki güncelleme sorunundan kurtulmak istiyor. Bu nedenle yeni güncelleme ile Apple’ın problemleri gidermiş ve eski kullanıcı deneyimine kavuşmuş olması büyük önem taşıyor. Aksi halde ilerleyen süreçte bu durum Apple için olumsuz sonuçların oluşmasına ciddi anlamda sebebiyet verecek gibi görünüyor şu pozisyonda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz