Güncel penaltı oyunlarının dışında aktif olarak varlığını devam ettiren oyunlardan iOS Flick Shoot, kendisini yenileyerek futbol ve penaltı oyunu sevenlere çok daha özel, çok daha farklı bir deneyim sunmaya devam ediyor. Şuan güncel olarak var olan iOS Flick Shoot, yenilikleri ile yeni ve özel bir deneyimi kullanıcılara sunmak adına kısa süre içerisin de tekrar gelecek gibi.

Apple marka telefon ve tabletler için kullanılabilmekte olan ve gerek oyun kontrolleri bakımından gerekse sade menü tasarımı ile her yaş grubundan kullanıcısı bulunan Flick Shoot oyunu gerçekten güzel ve zevkli bir futbol oyunudur. Oynaması oldukça basit olan oyun küçük boyutu ile de cihazda fazla yer kaplamamaktadır.

Oyun içerisinde yer almakta olan 7 farklı mod sayesinde oyunu her açtığınızda farklı oyun tarzları ile oynayarak daha eğlenceli hale getirebilmeniz mümkün hale getirilmiştir. Oyun içerisinde yer alan 7 moddan 1 tanesi paralı olurken, bu paralı modu (Walkick) 4,29 TL ile satın alabilmeniz mümkündür. Oyun içi satın alma seçeneği olan oyun, kazanılan paralar ile kişiselleştirmeler yapmanıza izin vermektedir.

Gerçekçi futbolcu vuruşları ve kaleci atlayışlarıyla, gerçekçi bir fizik motoruna sahip olduğunu oyuncularına yansıtmaktadır. Oynaması da oldukça kolay olan Flick Shoot oyununu oynayan milyonlarca kişinin sıralamasını günlük ve haftalık olarak takip edebilmeniz de mümkün hale gelmiştir. Flick Shoot oyunu İOS işletim sistemli cihazlar için ücretsiz olarak sunulmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz