Oyun dünyasında adeta devrim yaratan FIFA 2015, satış verileri bakımından tüm listelerin zirvesinde yer alıyor. Yine de FIFA 2015 kullanıcılarının bazı hatalardan mustarip olduğu aşikâr. Bu hataların giderilmesi adına ilk FIFA 2015 güncellemesinin yayımlanacak olması FIFA 2015 tutkunlarını oldukça heyecanlandırdı.

FIFA 2015’te şimdiye kadar görülen aksaklıklar ve yaşanan sorunlar, FIFA 2015 güncellemesi ile ortadan kalkmış olacak. Ayrıca bu güncelleme ile beraber oyunun genel yapısında da ciddi bir kalite artışı yaşanacak. İlk FIFA 2015 güncellemesinin özellikle sistem hatalarına yönelik olduğu bildirildi. Tribün görüntülerinde meydana gelen hatalar da bu güncelleme ile birlikte tarih olacak.

FIFA 2015 tutkunlarının en çok hayıflandığı sorunlardan birisi de kamera özellikleriydi. Kamera açılarında görünen hatalar, ilk FIFA 2015 güncellemesiyle beraber ortadan kalkmış olacak. Kullanıcılar, yeni kamera açısı modlarını sorunsuz bir biçimde kullanabilecekler.

Kariyer modunda meydana gelen sistem hataları, kullanıcıları ciddi anlamda zor durumda bırakmaktaydı. Bu konu üzerinde de çalışan yapımcılar, FIFA 2015’te meydana gelen bu hataları yeni güncellemeyle beraber gidermiş olacak.

Dolayısıyla yeni güncelleme ile beraber kariyer modunu kullanırken herhangi bir sorunla karşılaşılmayacak. Bir diğer önemli güncelleme ise takımların sağlık durumlarıyla ilgili. Gerek kariyer modunda, gerekse online modda karşılaşılan bu hata, ilk FIFA 2015 güncellemesi sonrasında giderilmiş olacak.

Hatanın giderilmesi, kullanıcılar için daha heyecan verici ve sorunsuz bir deneyiminde yaşanmasına neden olacak. Zira bu tür oyunlarda meydana gelen en ufak hata dahi, kullanıcı deneyimi konusunda ciddi sorunlara neden olabilmekte. Bu şekilde durumlar ile var olan kullanıcı hatalarını gidermek mümkün olabilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz