Mobil dünyada, özellikle de iOS dünyasında gayet etkili bir uygulama olan FHM Turkiye, kendi alanında lider olmaya devam ederken, uygulamasını da sürekli olarak yeniliyor. En son güncel olarak yaptığı adımlar ile, uygulamasını çok daha farklı ve kullanım açısından çok daha rahat bir konuma getirmiş durumda. Birbirinden güzel isimleri, bu uygulama ile daha rahat bulmak mümkün oluyor.

E-dergi olarak dünyanın sayılı dergilerinden olan FHM Türkiye’yi okuyabilmenize yarayan uygulama indirirken hiçbir şekilde ücret istememektedir fakat dergilere ulaşabilmeniz için 3 aylık, 6 aylık gibi paketler halinde veya her ay için ayrıca ücret ödeyerek dergilere sahip olabilirsiniz.

FHM Türkiye dergisi üzerinde dünyanın en seksi erkekleri ve kadınları ile ilgili görseller, haberler ve bilgiler yer almaktadır. Ayrıca erkeklere ve bayanlara özel bölümler şeklinde ayrılarak erkekler için otomobil, sağlık, spor, beslenme, teknoloji gibi konularda farklı haberlere de bu uygulama şeklinde ulaşabilmeniz mümkündür. E-dergi okumayı seviyorsanız ve takip ettiğiniz dergiler arasında FHM Türkiye’de yer alıyorsa bu uygulamayı Apple marka cihazınıza yükleyerek dergilerin ücretini ödedikten sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

Haberlerin her sayıdan önce en dikkat çekici olaylardan derlenmesi sonucu ortaya gündemi oluşturan çarpıcı başlıklar çıkmakta ve bu haberler için gerçekten para ödemeye değer bir hal almaktadır. Bu yüzden bu dergiyi takip ediyorsanız veya etmek istiyorsanız FHM Türkiye uygulamasını indirebilirsiniz. FHM Türkiye uygulaması İOS işletim sistemli cihazlar için ücretsizdir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz