Teknoloji devi Apple’ın iPhone, iPad gibi cihazlarına getirdiği yazılım güncellenmesi yeniden şekilleniyor. IOS 8’in gelişi ile yeni özellikler kazanan cihazlarında, yazılım eksikleri gören Apple geçtiğimiz hafta yapacağı değişiklikleri duyurdu.

Geçtiğimiz hafta düzenledikleri konferansta cihazlarının işletim sistemi olan IOS üzerinde yeni güncellemelere gidileceğini belirten Apple yetkilileri IOS 8’den sonra IOS 8.1’i tanıttı. Yeni güncelleme sonucunda son telefon ürünü olan iPhone 6’ya Apple Pay’ı ekleyen Apple, IOS 8’de uygulamaya soktuğu sağlık uygulaması ve diğer uygulamaların da eksikliklerinin giderileceğini dile getirdi.

IOS 8.1 Nasıl Kuracağım

Sorusuna yanıt ise yine konferansta kısaca bahsedildi. 5.Jenerasyon ürünleri olan iPod Touch, iPhone 4S ve üstü ile iPad 2 ve üst modellerde IOS 8.1 güncellemesinin kurulabileceğine değinilirken, telefon üzerinden Ayalar > Genel > Yazılım Güncelleme seçeneği ile 8.1 e erişebileceklerini ifade etti.
Bilgisayar yardımı ile güncelleme yapmak isteyen kullanıcılarının ise iTunes ara yüzü ile bu yazılımı kurabileceklerini belirten yetkililer, güncelleme işlemi yaparken herhangi bir soruna karşı telefonlarını yedeklemelerinin iyi olacağını sözlerine ekledi.

IOS 8.1 Neler Getiriyor

Güncel olarak bakıldığı zaman bir çok farklı yenilik mevcut. İlk aşamada var olan hataların giderilmesi söz konusu. Bu hataların giderilmesi ile birlikte farklı sorunların gündeme gelmesi konuşuluyor. Eğer bu güncelleme ile normal sorunsuz düzene dönebilirse Apple, herhangi bir sorun yaşamadan devam edilecektir diye düşünmekte Apple sever daimi kullanıcılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz