Teknolojinin getirdiği en büyük uygulamalardan biri olan Instagram yeni bir uygulama ile karşımıza çıkıyor. Hyperlapse adlı uygulama ile görüntüleri hızlı bir şekilde oynatmayı sağlıyor.

Sosyal medya organlarından biri Instagram hayatımıza girişiyle birlikte hızlı bir şekilde yayıldı. Çektiğiniz fotoğrafı belirli efektler ile süsleyerek takipçilerinizle paylaşabildiğiniz bu uygulama bambaşka bir özellik ile karşımıza çıkıyor.

App Store üzerinden yalnızca Iphone kullanıcılarına sunulan bu uygulama kameranızı sabit tutmadan düzgün çekim yapmanızı sağlıyor. Iphone ile özdeşleşen program çekim sayesinde, telefonun özelliklerini kullanarak kusursuz bir görüntü ortaya çıkıyor.

Kamera uygulamasına benzer bir uygulama bulunduran Hyperlapse’da yalnızca bir çekim tuşu bulunuyor. Tuşa basılarak yapılan çekim sonrasında karşınıza iki seçenek geliyor. Tıpkı Instagram üzerinde çektiğiniz fotoğraflar gibi. Bir tanesi silmeye diğeri ise videonuza efekt vermeye yarıyor.

GÜNEŞ’İN DOĞUŞU YA DA BATIŞI ARTIK 10 SANİYE

Programın temel özelliği profesyonel bir üç ayaklı kamera ile çekeceğiniz görüntüyü hareketli olarak çekmenizi sağlama imkanı sunuyor. Bunun yanı sıra çektiğiniz görüntüyü 2 ile 12 kat arasında değişecek şekilde hızlandıran program Güneş’in doğuşunu ya da batışını 10 saniyeye kadar indirerek hoş bir görüntü sağlıyor.

ANDROIDLERE BEKLENİYOR

Şu an için App Store’da yalnızca Iphone’lar için üretilen bu uygulamanın Android işlemciler için ne zaman çıkacağıysa merak konusu.

Uygulamayı indirirken App Store’a Hyperlapse yazarsanız yanlış uygulamayı indirme tehlikeniz olabilir. Doğru arama şekli “Hyperlapse from Instagram” şeklindedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz