Gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunlarından biri olan FIFA 15 bu sene Türk kullanıcıların beklediği olaya imza attı. Orijinal sistemine 18 takımlık Türkiye Süper Ligi’nide ekleyen EA Sports’un Türkiye yüzü Arda Turan oldu.

Her sene büyük ilgiyle beklenen futbol severlerin değişmezi olan FIFA bu sene ki FIFA 15 oyunuyla Türk kullanıcılarından büyük övgüler aldı. Yıllardır beklenen Türkiye Lig’ini en sonunda yeni oyununa dahil eden EA Sports ekibi her lig için bir marka yüzü seçti.

Dünyanın en çok oynanan oyunları arasında yer alan FIFA’nın oynayıcı kitlesi bir futbol severden gerçek bir futbolcuya kadar uzanıyor. Her sene merakla beklenen ve her sene de farklı özellikler sunan bu seride Türkler için şüphesiz en büyük özellik Türkiye Ligi’nin olması olacaktır.

MARKA YÜZÜ ARDA

Türkiye Futbol Fedarasyon’unun Ağustos ayı başında Spor Toto Süper Lig’in lisansını EA Sports firmasına vererek bu sene FIFA 15’de Süper Lig’in yer alacağını belirtmişti.

FIFA 15’se bugün yayınladığı haber de Türkiye kapağında yer alacak oyuncunun Milli Oyuncumuz ve Atletico Madrid’in de en önemli oyunlarından biri olan Arda Turan’ın olacağını açıkladı.

Tanıtım kısmında Türkiye forması ile kameranın karşısına geçecek olan Arda Turan ülkemizin görünen yüzü olmaya teknoloji alanında da devam ediyor. Türkiye kapağında Arda’nın yanındaysa Arjantin ve Barcelona’nın yıldızı Messi yer alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz