İlk Windows 10 Önizlemesi Hangi Cihazları Destekleyecek

 

Herhangi bir düşük RAM’e sahip olan Windows Phone sahipleri için harika bir haber. Microsoft Mühendislik Genel Müdürü Gabriel Aul ilk Windows 10 Teknik Önizlemenin 512 MB cihazları destekleyeceğini Twitter üzerinden açıkladı.

İlk önizleme için desteklenen cihazların resmi listesini öğrenmek için bekliyoruz ancak en azından bunlardan bazılarının 512 MB ram’e sahip cihaz olacağını teyit edildi.

RAM’i düşük olan cihazlar ilk önizleme ile çalıştırılabilecek ama daha sonraki inşalar için Windows 10 desteği hangi cihaza gelecek bilmiyoruz.

Mobile News , Windows 10 konusunda birkaç Teknik Önizleme sunulacağı kesin. Resimler ya da güncelleştirilmiş eylem merkezi göstermek için ayarları bölümünde yer alabilir ama bir aksilik de bekleniyor dedi.

 

İlk Windows 10 Önizlemesi Hangi Cihazları Destekleyecek
İlk Windows 10 Önizlemesi Hangi Cihazları Destekleyecek

Geçen ay, Microsoft Windows 10 PC, dizüstü, tablet ve telefonlar için ücretsiz yükseltme olacağını açıkladı. Şirket, tüm cihazlar arasında daha evrensel bir bakışla, mobil ve masaüstü bilgisayar birleştirmeyi umuyor. Şirket zaten, Windows 10 Lumia telefonlarının çoğunluğu üzerinde yeni sistemin çalışacağını duyurdu. Biz sadece diğer mobil cihazlar üzerinde yeni işletim sisteminin işlevini görmek için bekliyoruz.

Kaynak: Windows Central

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz