Gameloft’un Windows Phone Oyunları

 

Windows Phone Mağazası çoğunlukla bağımsız geliştiriciler ve büyük yazılım şirketlerinin kaliteli oyun başlıkları ile dolu. Daha popüler olan şirketlerden biri de Gameloft.

Gameloft oyun portföyü dört yıldız ya da daha iyi derece alan kırk oyun başlığı içeriyor. Tabii, Kaptan Amerika gibi çoğu bazı Gameloft başlıkları Windows Phone oyun kütüphanesinde yer almıyor.

Gameloft koleksiyonundaki en iyi iki oyun seçildi ve bakalım bu oyunlar hangileri.

Brothers in Arms 3: Sons of War

Arms 3 Brother Çavuş Wright rolünü oynamak için ideal. D-Day işgali sonrasında düşman kaleleri ile Windows’a Phone Dünya Savaşını geri getiriyor.

Misyon tabanlı oyun dört ana temadan oluşuyor. Saldırı, keskin nişancı, kuşatma ve gizli birlik. Deneyim kazandıkça, takım arkadaşı becerileri ve cephanelik yükseltmek için fırsatlar da artıyor.

Dokunmatik ekranda oyun bakış açınızı geliştirecek. Oyun kontrollerine alışmak biraz zaman alıyor ama uzun sürmeyecek.

Dragon Mania Legends

Şehir inşaatçıları ile Windows Phone oyunları çok eğlenceli. Dragon Mania Ledand  için birkaç zorluğa katlanmak gerekiyor. Ejderha ile mücadele ederek krallığına binalar kuracaksın.

Dragon Mania Legends City içinde Vikingler ve ejderhalar ile sürekli bir savaş içinde olan Dragonlandia krallığının kontrol altına almak gerekecek. Viking ejderha ile sadece savaş için değil, aynı zamanda gizemli mağara, hazine gemileri ve mayın arama ile de vakit geçirecek.

 

Gameloft’un Windows Phone Oyunları
Gameloft’un Windows Phone Oyunları

Başarılı olduğunda oyun size altın, yiyecek kazandıracak. Misyonlar geçildikçe de ejderhalar yükseltilebilecek.

Kaynak: Windows central

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz