HTC Yeni Nexus 9 Ses ve Güç Düğmeleri Düzeltildi Mi?

Google, Nexus 9 spesifikasyonları inanılmaz bir set ile kullanıcılara sunan mükemmel bir Android tablet sunuyor. Tablette görünüşte biraz fazla zor basılan hacim ve güç düğmelerinde bazı sorunlar vardı.

Ancak, HTC Nexus 9 tablet son olarak toplu sorunu düzeltmiş gibi görünüyor. Aşağıdaki görüntüden de görüldüğü gibi, yeni ve eski Nexus 9 arasında önemli bir fark var.

Son zamanlarda, bir Reddit kullanıcı tablet lansmanı günü sürümü üzerinde bazı iyileştirmeler ile geleceğini ve yedek ünitesi ile karşılaştırarak, iyi çalışmayan hacim ve güç düğmeleri ile Nexus 9’lar arasında bir görüntü yayınlanmıştır. Müşteri ayrıca hala mevcut olan ama o ilk ünitede olduğu gibi kötü olmayan, ilk ünitesinden de artırılmış olan aşırı ışık sızdırma sorunu varlığını da gösterdi. Kullanıcı ayrıca yeni Nexus 9 arka panelinde herhangi bir esneme olmadığını da bildirdi.

Google Nexus 9, Nvidia Tegra işlemci K1, RAM 3GB, 16 / dahili depolama 32GB, fotoğraf ve videolar için bir 8MP kamera, bir 6,700 mAh pil ve işletim sistemi Android 5.0 Lolipop tarafından çalışan 1536 piksel 2048 çözünürlük spor 8.9-inç ekran ile geliyor.

HTC Yeni Nexus 9 Ses ve Güç Düğmeleri Düzeltildi Mi?
HTC Yeni Nexus 9 Ses ve Güç Düğmeleri Düzeltildi Mi?

Kaynak: Android Police

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz