Giriş Seviyesi Samsung SM-J100F 64-Bit Marvell Chip GFXBench’de Çıktı

Samsung, henüz başka bir cihaz üzerinde çalışıyor olduğundan bahsetmedi ama onlar sadece mümkün olan en iyi özelliklere sahip bir cihaz arayanlara, daha fazla sayıda çok büyük oldukları gibi bütçe bilinçli kullanıcılara yarar sağlama üzerinde durulduğu görünüyor.

Koreli şirket başka giriş-seviyesi özelliklerin üzerinde çalışıyor ve şaşırtıcı olan onlarda 64-bit CPU Marvell bulunmasıdır.

64-bit işlemciler onlar için Android 5.0 Lollipop teklif desteği ve ART sistemi sayesinde önümüzdeki yıllarda daha fazla popülerlik kazanmak için elde ediliyor ve bu mantıklı değil. 64-Bit Marvell yonga seti ile cihaz GFXBench üzerinde fark edildi. İddia edilen cihaz 480 x 800 piksel çözünürlüğe spor 4.8 inç ekran içeriyor ve 1.2GHz hızında çalışıyor ve Android işletim sistemi olarak Kitkat 4.4.4 bulunuyor.

Cihaz görünüşe göre depolama olarak 1GB, 4GB RAM, fotoğraf ve videolar çekmek için LED flaş, yanı sıra 5MP ön bakan kamera ile 5MP arka kamera ile gelecek. Cihaz Android 4.4.4 KitKat ile test ediliyor, ancak Samsung‘un 64-bit yonga setinden tam olarak faydalanmak için Android 5.0 Lollipop ile geleceği olasıdır.

Giriş Seviyesi Samsung SM-J100F 64-Bit Marvell Chip GFXBench’de Çıktı
Giriş Seviyesi Samsung SM-J100F 64-Bit Marvell Chip GFXBench’de Çıktı

Kaynak: SamMobile

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz