Yeni HTC One M9’u önümüzdeki ay MWC’de görebiliriz. HTC aynı zamanda akıllı saati tanıtmayı da planlıyor. Cihazın bazı detayları sızdırıldı ancak söylentilere son noktayı HTC etkinliği koyacak.

HTC akıllı saat görünüşe HTC Petra adı ile başlayacak ve HTC önümüzdeki ay cihazı meydana çıkarıyor olacak.

Sızan bilgilere göre yeni HTC akıllı saat 1.8 inç PMOLED ekran ile gelecek. Ancak bir yazım hatası olduğundan şüpheleniyoruz. Buna rağmen ekranda tam çözünürlük sunulacak. Upleaks’e göre 32 x 160 piksel çözünürlük adı altında sıralandığı bilinmemektedir ve daha büyük olasılıkla 320 x 160 piksel çözünürlük özelliği ile gelecek.

Sızan ayrıntılarda işletim sistemi herkesin dikkatini çekti.  HTC kendi geliştirdiği yeni bir işletim sistemi ile yeni HTC Petra’yı sunacak ve bu durumda cihaz Android Wear ile gelmeyecek.

HTC yeni HTC akıllı saatini çok platformu yapmayı planlıyor gibi duruyor. Yani cihaz Android ve iOS cihazlar ile uyumlu olabilir.

HTC Petra adı altında gelecek olan cihazın bir akıllı saat olduğu anlaşılınca piyasa durgunlaştı. Cihaz hakkında daha fazla ayrıntı vermek gerekirse toz ve su geçirmez özelliği ile gelecek ve bunun için IP57 sertifikası bulunacak. Fitness ile adımlarını izleyecek ve bunun için bir ayak yastığı ile gelecek. Detaylarına göre cihazın özellikleri iyi olacak gibi görünüyor.

 

HTC Petra Ne Olacak?
HTC Petra Ne Olacak?

Önümüzdeki ay MWC sunulacak olan yeni HTC Petra hakkında tam ayrıntıları zamanı geldiğinde sizlere sağlayacağız.

Kaynak: Upleaks

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz