Kyocera Torque Android Cep Telefona Göz Atın!

Kyocera Avrupa’da yeni bir sağlam Android akıllı telefon ile telefon pazarına giriyor.  Yakışıklıya Kyocera Torque denir ve geçen yıl ABD’de başlatılan Kyocera Bridagier’e benzer özelliklere sahiptir.

Kyocera Torque  1280 x 720 piksel çözünürlüğe sahip 4.5 inç HD ekran ile geliyor ve yakışıklı bir 1.4GHz Qualcomm Snapdragon işlemci tarafından destekleniyor.

Torque diğer özellikleri arasında 3100 mAh pile sahip olması ve sağlam bir cihaz olması yatıyor. Kablosuz şarj edilebilme özelliği sayesinde merak edilen cihaz ön ve arkaya bakan kamera ile geliyor.

Kyocera Torque video aramaları için önde 2 megapiksel kamera sunuyor ve arka yüzünde fotoğraf ve videolar için 8 megapiksel kamera bulunuyor.

Bu yeni Kyocera sağlam akıllı telefonlardan biri olarak darbelere ve çarpmalara karşı dayanıklı şekilde tasarlanmıştır ve aynı zamanda su geçirmez olan IPx5 ve IPX8 değerlendirmesi vardır.

 

Kyocera Torque Android Cep Telefona Göz Atın!
Kyocera Torque Android Cep Telefona Göz Atın!

Kyocera Mart ayonda Mobil Dünya Kongresi’nde yeni sağlam akıllı telefonunu gösterecek. Önümüzdeki ay lansman tarihi ve fiyatlandırma konusunda bazı ayrıntıları açıklayacak. Bu yeni cihaz 2013 yılında ABD’de başlatılan Kyocera Torque’den daha farklı olacak.

Kaynak:  CNET

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz