Qualcomm’dan Snapdragon 810 Açıklaması Geldi

Geçtiğimiz günlerdeSnapdragon 810’un gecikeceğine dair haberler yapmıştık. Qualcomm ise bu iddialara yanıt verdi. Qualcomm’un açıklaması haberimizde.

Gelen söylentilere göre Snapdragon 810’un çıkışı gecikecekti. Bundan ötürü HTC One M9 ve Sony Xperia Z4 gibi modeller de gecikecekti. Qualcomm ise hakkında çıkan söylentilere yanıt verdi. John Carvill Qualcomm’un Halkla İlişkiler Direktörü Snapdragon 810 işlemcisinin sorunlarına değinmedi. Ancak açıklamasında çıkış tarihinin değişmediğini ve belirlenen tarihte Snapdragon 810’un çıkacağını belirtti. Snapdragon 810 2015 yılının son döneminde çıkacak ve birçok modelde de yer alacağını belirten John Carvill ayrıca Snapdragon 810 içerikli cihazların gelecek yılın ilk aylarında belirleneceğini belirtti.

Önümüzde ki Ocak ayının 5’inde Sony ve HTC firmalarının son telefonların tanıtılacağı biliniyor. Bu açıklama göz önüne alınarak iki ihtimal oluşuyor. Firmalar yeni cihazlarını ya Snapdragon 810 tabanlı tanıtımını yapacak yada yeni cihazlarını piyasaya daha geç sunacaklar. Diğer göz önünde bulundurulan ihtimal ise Snapdragon 810 piyasaya sunulana kadar bekleyecekler veya 2.çeyreğe kadar piyasaya sürülecek olan cihazlar Snapdragon 805 tabanlı olacak. Birçok üretici Qualcomm’un açıklamasını olumlu karşıladı ve bir an önce yeni işlemcinin piyasaya sürülmesini bekliyorlar.

Qualcomm’dan Snapdragon 810 Açıklaması Geldi
Qualcomm’dan Snapdragon 810 Açıklaması Geldi

Kaynak: techradar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz