Son dönemde kar zarar oranlarında büyük sıkıntılar yaşayan ve bir çıkmaza giren HTC firması geçtiğimiz yıl çıkardığı HTC One M8 ve Desire 816 modelleri ile biraz olsun silkinip kendisine gelmeyi başarmıştı. Özellikle HTC One M8 kullanıcıların sevdiği ve beğendiği bir tasarım ve işletim sistemi ile güzel satış rakamlarına ulaşmayı başaran bir ürün olmuştu.

HTC, durumu biraz daha toparlamak ve tamamen kendisine gelmek için hamlelerini ardı ardına sıralamaya hazırlanıyor. 8 Ekim tarihinde ABD’nin New York şehrinde bir tanıtım etkinliği düzenleyecek olan HTC’nin o günkü tanıtım etkinliğinde birçok yeniliğini açıklaması ve tanıtması bekleniyor. Bunların arasında ise en çok merak edilen ve tanıtılıp tanıtılmayacağı konuşulan telefon modeli HTC One M8 Max olacak. HTC’nin bu yeni telefonuyla büyük hedeflerinin olduğu biliniyor.

HTC, bu Max modelini aslına bakılırsa geçtiğimiz yıl piyasaya sürüp beklediğini alamamıştı. HTC One Max adıyla piyasaya sürdüğü telefon gereğinden fazla pahalı olduğuna yönelik eleştiriler almış ve şirketin umduğu rakamları yakalayamamıştı. HTC, Max modelini yenileyerek ve geliştirerek yeniden piyasaya sürmeye hazırlanıyor ve bu ürüne de HTC One M8 Max ismini vermeyi planlıyor. Böylece One M8 ve M8 Max modelinin bir ortak paydada buluşacağı söylenebilir.

İddia edilenlere göre HTC One M8 Max’ın bazı özellikleri de kulaktan kulağa dolaşıyor. One M8 Max modelinde şu özelliklerin tanıtılması ve olması bekleniyor:

5.5 inç ekran (1440p kalite), 18MP arka kamera ve 5MP ön kamerası, Snapdragon 805 işlemci.

Son zamanlarda phablet pazarında büyük bir rekabet var ve HTC One M8 Max’ın da bu rekabetin içine girmesi bekleniyor. Nexus ve Galaxy’nin phablet modellerine rakip olarak çıkacak olan One M8 Max, şimdiden merakla bekleniyor.

8 Ekim’de New York’ta sadece HTC One M8 Max’in tanıtımının olmayacağını da belirtelim. HTC’nin bu modelinin yanı sıra, HTC One M8 Eye’ın da görücüye çıkması beklentiler arasında. Ayrıca HTC’nin GoPro’ya rakip olarak çıkarmayı hedeflediği kamera modeli de New York’taki bu etkinlikte tanıtılabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz