Samsung’un yeni amiral gemisi olacak olan phablet modeli Galaxy Note 4 için ön sipariş alımı başladı. Telefonun Türkiye’de çıkması merakla bekleniyor.

Telefonun tanıtımı Berlin’de düzenlenen etkinlikte yapıldı ve görücüye sunuldu. Eylül ayında tanıtılan Galaxy Note 4’ün çıkmasına az bir tarih kaldı ve artık telefon merakla bekleniyor. Iphone 6 Plus’a rakip olarak gözüken Galaxy Note 4, donanım ve ekran özellikleri açısından açıklanan değerlere bakıldığında şimdiden ezeli rakibi olan Apple’ın bir adım önünde gözüküyor .

İşte Galaxy Note 4’ün bazı özellikleri:

– Galaxy Note 4’te S Pen uygulaması bulunuyor. Bu uygulama çizim veya yazım yapacak, not düşecek, not alacak kişiler için harika bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Gerçek anlamda bir not defteri görüntüsüne sahip olan S Pen, şimdiden çok kullanışlı olarak bütün kullanıcılar tarafından kabul edilmiş durumda.

– Galaxy Note 4’ün büyüklüğü de göz dolduruyor. 5.7 inç olacak Galaxy Note, aynı zaman QHD kalitesiyle Galaxy Note 3’e nazaran büyük bir farklılık yaratmış olacak. Galaxy Note 3’te Full HD özelliği vardı. QHD özelliği, HD’nin 4 katı kaliteli görüntü demek olacak.

– Galaxy Note 4’ün rakibi olan iPhone 6 Plus’a üstünlük sağladığı birçok alan da ayrıca bulunuyor. Super AMOLED ekrana sahip olan Galaxy Note 4, Srgb renk doğruluk onayı da almayı başaran ve su geçirmeyen cihazıyla iPhone 6 Plus’ı geride bırakmayı başarıyor.

Daha birçok özelliği ile şimdiden göz dolduracak olan Galaxy Note 4’ün fiyatı da açıklandı1! 2250 TL olarak açıklanan ön sipariş fiyatıyla kullanıcıyı memnun eden Galaxy Note 4’ün fiyatı iPhone 6 Plus’a göre daha uygun olarak kullanıcılar tarafından da belirtildi.

Galaxy Note 4’ün ön siparişini Teknosa.com adresinden verebilirsiniz.

Dışarıdan harika bir görünüme sahip olan Galaxy Note 4’ün iPhone 6 Plus ile olacak olan rekabeti 2014 sonu ve 2015 başı için hem Samsung hem de Apple’a büyük bir test olacak. Bu büyük yarışın sonunda kimin galip geldiğini ise daha sonra görme fırsatı bulacağız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz