HTC Nexus 9 FCC’den Onay Aldı

Google ve HTC, yeni bir Nexus tablet üzerinde çalışıyor olduğu söyleniyordu. İddia edilen tablet, bu ay sonrasındaki lansman için ima edildi. Son birkaç gün içinde bazı söylentiler ve sızıntılar giderek artış gösterdi.

Son zamanlarda, iddia edilen Nexus 9 cihaz perakende olabilmek için önce gerekli FCC’den geçti. Bu cihazın model numarası 0P82100 olduğu düşünülürse yeni tablet belgelendirme için yakında FCC geçerek Nexus 9 olacak.

FCC belgeleri maalesef birçok bilgi ortaya koyamıyor ancak Tayvanlı OEM bir tablet olarak cihazlarını listeleyecek. HTC tablet için işe başlayalı beri bir süre oldu, ama bu rekabet tablet piyasasında şirketin geri dönüşüne neden olabilir. Yeni cihazda Bluetooth, NFC ve 802.11ac yanı sıra 16 ve 32GB depolama yer alacak. Dahası, listelemede tabletin donanımları hakkında fazla bilgi verilmedi. Bilgiler bununla sınırlı.

Önceki söylentilere bakarsak, HTC Nexus 9, 64-bit Tegra K1 işlemci ile 1440 piksel 2560 çözünürlük spor bir 8.9-inç ekran ile gelecek.

Aslında Nvidia, Qualcomm ve Samsung aleyhine dava sırasında bir kez tableti sızdırmıştı. Bilinen kadarıyla işletim sistemi söz konusu olduğunda, bu kutunun dışında ancak Android L gelmesi bekleniyor.

Tam lansman tarihi hakkında hiçbir söz söylenmedi ama söylentiler Motorola Nexus 6 yanında, muhtemelen bu ayın sonuna kadar, önümüzdeki haftalarda tablet görecek olacağımıza dair şekillendi.

HTC Nexus 9 Onaylandı
HTC Nexus 9 Onaylandı

Kaynak: geeky-gadgets.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz