Samsung Galaxy Alfa A5

Samsung Galaxy A7, A5 ve A3 dahil yeni A serisi telefonlar, üzerinde çalıştığı söyleniyor. Galaxy Alfa A5 için yakında FCC’de cihazı görebileceğimiz düşünülüyor.

Son zamanlarda, iddia edilen Galaxy Alfa A5 ve A3 metalik bir çerçeve ile Samsung Galaxy Alpha benzer bir tasarıma sahip ve cihaz Meksika’da tespit edildi.

Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi düzey Galaxy A3 cihazı sağda ise, soldaki orta menzilli Samsung Galaxy Alfa A5 var. Her iki cihaz görünüm açısından aynı gibi görüyor ama donanımının farklı olması bekleniyor. Ayrıca, cihazın arkasındaki kamera ile birlikte bir çeşit sensör var.

Önceki söylentiler Samsung Galaxy A5’in  5 inç 720p ekran, dört çekirdekli bir Snadragon 400 SoC, 2GB RAM ve dahili depolama 16GB ile gelecek olması yönündeydi. Cihaz 5 MP ön kamera ile, fotoğraf ve videolar için bir 13MP kamera özelliği ile bekleniyor ve Android cihazın işletim sistemi olarak KitKat 4.4.4 tercih edilmiş olabilir.

Bu cihazların önümüzdeki haftalarda satışa sunulması bekleniyor. Ancak iddia edilen Galaxy A3 veya A7 ile ilgili mevcut hiçbir bilgi bulunmamakta. Yeni akıllı telefonlar hakkında başka bir bilgi alacak olursak kısa sürede size bilgi vereceğiz.

Samsung Galaxy Alfa A5 Meksika'da Görüldü
Samsung Galaxy Alfa A5 Meksika’da Görüldü

Kaynak: geeky-gadgets.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz