Ağustos ayında, Acer Google’ın Chrome işletim sistemi tarafından desteklenen kendi masaüstünü açıkladı. Eğer Acer Chromebox CXI bekliyorsanız, Amerika Birleşik Devletleri’nde satışı artık yapılabiliyor. Kullanıcılara nihayet sunulmuş durumda.

Acer Chromebox CXI, Chrome işletim sistemini cazibe bir şekilde çalıştırıyor ve yeterince iyi olan özellikleri ile bir dizi çok iyi detayları ile geliyor.

Chromebox’da 2GB veya 4GB RAM ile 1.4GHz hızında Intel Celeron 2957U Haswell işlemci bulunuyor. Her iki sürümlerinde dahili depolama 16GB olarak yerleştirilmiş. Acer Chromebox ayrıca dört adet USB 3.0 yuvası, Gigabit Ethernet, 802.11a / b / g / n Wi-Fi, Bluetooth 4.0, HDMI ve Display port, SD kart okuyucu, ve bir ses jakı bulunmakta. Acer Chromebox 4GB varyantı biraz yüksek 220 dolar fiyat etiketi ile Amerika’da ve 2GB RAM’e sahip modeli ise 180 dolar maliyetli.

Masaüstü hususunda bölgede çeşitli perakendeciler mevcut ancak TigerDirect, PC Mall Newegg’de ve Rakuten dahil bu mağazaların bazıları Liliputing Brad Linder göre, masaüstü için biraz daha yüksek avantaj elde edebilir. HP Chromebox yanı sıra mevcut diğer ucuz seçenekler var ama tamamen karar vermek kullanıcılara kalacak.

Acer Chromebox Satışa Hazır
Acer Chromebox Satışa Hazır

Kaynak: geeky-gadgets.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz