3000mAh Batarya’ya Sahip Olacak!

evleaks haberine göre batarya kapasitesi HTC 10 3000mAh batarya kapasitesi ile gelecek. Bir çok amiral modelde kullanılan eş değer bataryalar, yaklaşık olarak ortalama diyelim 1 gün boyunca telefonun size eşlik etmesini sağlıyor.

Ayrıca Sense arayüzünün harcadığı düşük batarya kapasitesi nedeni ile, HTC 10’un batarya ömrünün kullanıcılarını tatmin edebileceğini düşünüyoruz.

HTC-10-sizinti-haberleri

HTC 10 Ekran’ın Özellikleri

HTC 10 ekran özelliklerinden de bahsetmek gerekirse, Quad HD çözünürlüğüne sahip SUPER LCD 5 teknolojisiyle karşımıza çıkacak olan HTC 10, ekran parlaklığı ile bizleri mest edecek. teknolojisende.com Super LCD teknolojisinde ekran camı ile görüntü arasında hava boşluğu olmaz, böylece daha parlak bir görüntü sağlayacak.

Snapdragon 820 işlemciye sahip olacak olan HTC’nin yeni amiral gemisi 4GB ram ve 32GB dahili depolama hafızası ile gelecek. Bugüne kadar üretilmiş en iyi ön ve arka kameraya sahip olacağını iddia edilen evleaks haberi HTC 10 hakkında tüm detayları Nisan ayı itibariyle öğrenebileceğiz. HTC 10, 19 Nisan 2016 tarihinde tanıtılması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz