Bilindiği gibi Facebook uygulamasında olduğunuz zaman bir linke tıkladıktan sonra sistem sizi tarayıcıya yönlendiriyor fakat bu yeni özellik ile artık uygulama içinde bir linke tıkladığınız zaman sistem kendi tarayıcısına aktaracak ve uygulamadan ayrılmadan direk tıkladığınız linke ulaşabileceksiniz.

Sonuç olarak artık Facebook şirketi de mobil tarayıcı geliştiriyor ve bu alanda Google, Yandex, Mozilla ve Opera gibi internet tarayıcısı devlerine rakip olacak gibi görünüyor.

Hal böyle olunca akıllara şu soruda geliyor. Acaba Facebook ilerde intenret tarayıcısı çıkartır mı? Bu sorunun cevabı teknolojisende.com  ailesi olarak evet Facebook ilerde mutlaka internet tarayıcısı da çıkartacak eminiz. Bunu şuna dayandırarak söylüyoruz mantıken dünya gelinde 1.5 milyarlık bir kullanıcıya sahip şirket, şimdi mobil tarayıcıyı çıkartıyor ilerde neden internet tarayıcısı çıkartmasın ki. Tabi bu ne zaman olur bilinmez fakat eminiz ki Facebook şirketine bu internet tarayıcısı sektöründen adından söz ettirecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz