Half-Life 2 Episode 1 Nvidia Shield Tablette Başladı

Nvidia Shield tablet sahipleri ve Half-Life fanları  Google Play Store üzerinden Half-Life 2 Episode 1 ‘i indirebilir. Oyun 5,10 £ veya 7,99 $ için satın alınabilir.

Half-Life 2 Episode 1 Android için bir oynamak için bir oyun denetleyicisi gerektirir ve sadece Nvidia Shield tablet üzerinde çalışır ve ne yazık ki Half-Life 2 oyunu Nvidia Shield’e özel olarak tasarlanmıştır.

Nvidia oyun konsolunda açılacak ama Nvidia Shield avuçiçi desteği eksikliği Nvidia her bir el yerine kendi Shield oyun tablet gelişimine konsantre arıyor.Ggösterebilir ki herhangi bir işaret ekran ve kumanda ile sağlanıyor.

Half-Life 2 Episode 1 tüm zamanların eleştirmenlerce beğenilen ve en çok satan aksiyon oyunlarından biridir., Half-Life 2, yeni hikaye ve eylem ile geliyor. Episode 1 oyuncuları şehrin 17 adet yeni sırrını açıklayacak ödüllü fiziksel oyun meşgul ve çarpıcı yaratıklar ile etkileşim sağlayacak.

Özelliklere değinecek olursak tüm zamanların en çok satan oyunlarından biri olan ve eleştirmenlerce beğenilen aksiyon oyunları için yepyeni bir bölüm. Yeni sırları ortaya çıkarır. İnanılmaz gelişmiş Yapay Zeka güçleri ve en gelişmiş karakterler oyunda olacak. Fiziksel Oynanış nesneler, yerçekimi, sürtünme ve kaldırma kuvveti bunlara uyum sağlayan fizik topu için yeni kullanımı keşfedin. Kaynak ve High Dynamic Range (HDR) aydınlatma özelliğine sahip olacak inanılmaz oyun ayarları getirecektir.

 

Half-Life 2 Episode 1 Nvidia Shield Tablette Başladı
Half-Life 2 Episode 1 Nvidia Shield Tablette Başladı

Kaynak: Google

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz