Bungie Destiny Ücretsiz Deneme Sunuldu

Bungie Destiny Ücretsiz Deneme Sunuldu

Bu hafta Bungie herkes tarafından beklenen en son Destiny blockbuster oyununun mevcut olduğunu duyurdu. Ücretsiz Destiny oynanabilir ve oynadıktan sonra satın almaya karar verirseniz tam oyun yoluyla ilerleme daha eğlenceli olacaktır.

Destiny ücretsiz deneme ve Destiny Demo hem de gelecek nesil PlayStation 4 ve Xbox One yanı sıra tüm PlayStation 3 ve Xbox 360 konsolları için mevcuttur.

Destiny ücretsiz deneme ve Destiny Demo yazılım tam perakende sürümleri gibi, yaklaşık aynı boyutta ve yeni nesil disk alanı 20GB gerektirir. PS3, PlayStation 4 ve Xbox One konsolları ve eski Xbox 360 disk alanı 6GB yeterli. Bungie karakter ve ilerleme transferi hakkında biraz ayrıntı gerekirse, örneğin, PlayStation 4 veya PlayStation 3 Destiny tam perakende sürümünde ilerler ama Xbox 360 Destiny Demo ilerlemesini devredemez.

İlerleme her zaman Destiny sunucularda aynı konsol aile içinde otomatik olarak paylaşılır. Sizin hiçbir işlem yapmanız gerekmez.

PlayStation 4 veya Xbox One Destiny Deneme oyunu menüsü üzerinden yükseltilebilir. Tam perakende oyun indirmek ya da bir diski satın almak için gerekli olmayacaktır. PlayStation 3 veya Xbox 360 Destiny tam sürümünü almak için, yerel perakendeci, Xbox Store veya Playstation Store’dan satın alınabilir. Destiny tam sürümünde mevcut karakter ilerlemesi seçilebilir ve onaylandıktan sonra Destiny Demo dosyasını silebilirsiniz.

Kaynak: bungie

Bungie Destiny Ücretsiz Deneme Sunuldu
Bungie Destiny Ücretsiz Deneme Sunuldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz