Gmail Oturumunuzu Tek Tıkla Kapatıp Hırsızı Bulun

2015’i kutlarken muhtemelen telefonunu kaybedenler olmuştur. Kolay değil alkol ya da parti içinde insanların telaşlı sürüsü arasında kaldınız. Aslında telefonunuzu kaybetmiş değilseniz bile oturumunuzu bir yerlerden kapatmak isteyebilirsiniz.

Neyse ki uzaktan bir yerden tüm Google hesaplarından çıkmanız için  3 basit adımda mükemmel bir panzehir sunacağız. Bu talimatlar ile bir PC üzerinde Google masaüstü versiyonuna ulaşmanız ve aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekir:

Gmail.com ‘a girin ve oturum açın. Orada son etkinlik için sayfanın en altına inin ayrıntılar bağlantısı olacaktır oraya tıklayın.

Bir açılır pencere sizi ve sizin hesabınız kullanılıyor olanları gösterecektir. Sayfanın üst kısmında bir düğmede Diğer tüm oturumları kapatın seçeneğini tıklayın ve artık kimse hesabınızı kullanamasın.

Cihazınız çalındıysa da orada koordinatlar verilir ve o koordinatları polise vererek telefonunuzu geri alabilirsiniz.

Ne yaptığımız karıştırmasını istemediğiniz detaylarınız için sadece Google hesabınızı kullanan tüm tarayıcılar, cihazlar ve uygulamalar için kapattınız. Telefonunuzu almak isteyen birisi ve etkili meraklı gözleri kişisel veriler üzerinde bilgi elde edememesini bu şekilde sağlayabiliriniz.  Tekrar erişim sağlamak için telefonunuzu meraklı kişiden aldığınızda tekrar şifrenizi girebilirsiniz.

Biz kesinlikle sadece cihazınız tam olarak nerede, şüphe gölgesi olmadan, bildiğiniz bir durumda kullanılan ve en kısa zamanda kurtarabileceğinizi gösterdik. Eğer o aygıtta oturum değilse Google’ın cihaz konumu araçları çalışmaz unutmayın.

 

Gmail Oturumunuzu Tek Tıkla Kapatıp Hırsızı Bulun
Gmail Oturumunuzu Tek Tıkla Kapatıp Hırsızı Bulun

Kaynak: Phandroid

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz