2014’ün En İyi Akıllı Telefonları

Phandroid sitesi okuyucuları tarafından verilen oylar sayesinde yılın en iyi Android akıllı telefonunu araştırdı ve hangi cihazın birinci olduğunu açıkladı. Bu kategoride oylama sıkı oldu ve ilk üç telefonda en iyi olarak sayılabilir çünkü yakın oylar aldılar.

HTC One M8

265 toplam oy alan HTC’nin amiral gemisi 2014 puanları ile bu yılki en iyi telefon olarak görüldü. M8 için açıklanacak en önemli ayrıntı Android üreticilerin amiral gemisi bültenlerinde de ilk sırada yer almasıdır. Kaliteli tasarımı ve kaygan yazılım güncellemeleri ile birçok kullanıcının zihninde önde gelen cihazlardandır.

Nexus 6

Motorola yapımı Nexus 6 ikinci sırada yer aldı. HTC One M8’den sonraki sıraya yerleşti. 266 oy toplamıyla Android 5.0 Lollipop amiral gemisi cihaz her kullanıcıya hitap etmiyor. Büyük ekran boyutu olsa da Nexus hattının prestij sahibi Nexus 6 Android cihazı arzu edilen bir akıllı telefon.

Motorola Moto X

İkinci nesil Moto X’de zirvedeki yerini aldı ancak fark yapan 20 oy oldu. Moto X’,n çekici tasarımı, güçlü donanım ve tüketicilerin kendi cihazın görünümünü özelleştirmek için şans sunuyor olması onu daha da bir özel kıldı.

 

2014’ün En İyi Akıllı Telefonları
2014’ün En İyi Akıllı Telefonları

Kaynak: Phandroid

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz