Samsung’un akıllı ast, Gear S için duyurduğu donanım özelliklerime bakılırsa akıllı teknolojilerden birkaç yılda nasıl hızlı bir yol kat etti.

Samsung Tizen formunda olan yeni akıllı saatini tanıttı. Tanıtımda sadece Super AMOLED ekran ve eğimli tasarımıyla değil aynı zamanda donanımıyla da önemli gelişmeler göstermektedir.

Gear S, 1 GHz işlemciliye 512 MB RAM belleği bulunuyor. Cihaz 3G ve 802.11 WiFi desteği halen piyasada olan bir akıllı telefon modeline benziyor.  Yani, Samsung 3 sene kadar önce Apple’ın iPhone 4S’i zamanında piyasanın tozunu attıran özelliklerinin neredeyse hepsini bir akıllı saate uygulamış durumda. Sadece depolama alanı olarak 4 GB’lık bir eksiği var ama Gear S teknik detayları günümüzde yaşayabileceğimiz hızlı bir değişimin canlı kanıtı gibi. Daha birkaç sene önce ev konsolu ve PC de oynadığımız oyunları şimdi mobil platformda belirlenmesine benzer şekilde oluşuyor. Eskinin akıllı telefon deneyiminin şimdiki akıllı saatlere yansıyacağı günler çokça yaklaştı.

Ev cihazları akıllı telefon ve tabletlere ve onlarda giyilebilir teknoloji ürünlerine dönüşüyor ve bu yönde teknolojik gelişmeler yaşanıyor. Bir devrim olan ve zamanının en iyi cihazı olan akıllı telefonun özelliklerini akıllı saate sığdırmak, teknolojinin sadece 3 yılda ne kadar çok geliştiğini ve boyutunu bize göstermektedir.  Bekleyip göreceğiz, akıllı saatler önümüzdeki yıllarda nasıl ve ne tarz teknolojilerde karşımıza çıkacak.

GALAXY GEAR S
GALAXY GEAR S

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz