Sevilen bir dosya platformu We Transfer’in iOS uygulamasından sonra sonunda Android uygulaması da çıktı. Aşağıda uygulamanın detayları yer almaktadır.

Dosya transferi dediğimizde aklımıza gelen birkaç uygulamadan biri olan We Transfer hem kolay kullanılıyor hem de beğeni toplayan bir yüksek performansa sahip.

2014, yani bu yıl geçtiğimiz Mayıs ayında iOS platformuna gelen We Transfer mobil uygulaması dört gözle Android için de bekleniyordu. Biraz geç kalınsa da sonunda We Transfer Androidler için uygulama çıkardı.

Android için We Transfer uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama ara yüzü çok kullanışlı ve akıcı özelliğe sahip olan özellikler taşıyor. We Transfer Android 10 GB’ kadar bir hamlede dosya paylaşımı yapabilmenizi sağlıyor.

Uygulama da yüksek çözünürlüklü görseller de yer alıyor. Bu şekilde uzun transfer sürelerinde sıkılmadan bu fotoğraflara bakabilir ve vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca yolladığınız dosyaları seçmek de bir o kadar kolay şekilde yapılır. Doğru yoldan galeriden ya da diğer kaynaklarda içerikleri çekebileceğiniz bir uygulama, dosya formatı konusunda da korkmanıza gerek yoktur dosya formatı gözetmeksizin içeriklerinizi rahatça yollayabilirsiniz.

Dosya aktarımı konusunda We Transfer kadar iyi bir uygulama olduğunu çoktan herkese kanıtlamıştır. Rahatlıkla dosya aktarımı için seçebileceğiniz birkaç uygulamadan bir tanesidir. Android için konforlu şekilde kullanabileceğiniz az sayıda bu kadar hızlı ve pratik olan uygulama vardır ve We Transfer uygundur.

ANDROİD
ANDROİD

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz