Samsung Galaxy Note 4’ten sonra Galaxy Note Edge’yi duyurdu. Kavisli ekrana sahip olan cihaz bakalım be gibi yararlar sağlıyor.

Unpacket etkinliğinde 3 Eylül’de tanıtılan Galaxy Note Edge yeni bir akıllı telefon. Sıradışı olan ekran yapısıyla tüm modellerden kendini ayırmayı başardı.

Samsung’un Galaxy Note Edge’si kavisli ekranı ile birçok işlevde size yardımcı olacak. Kavisli ekran kenarları nerdeyse tüm uygulamalar için uyumlu hale getirişmiş durumda. Kavisli kenar bildirimlerinden mesajlara veya uygulamalar hatta cetvel gibi özelliklere kadar birçok farklı detay eklemiş.

Samsung, geliştiriciler için API yayınlayacağını da belirmişti. Bu durumda geliştiriciler yakın gelecekte kavisli kenarlar için uygulama gerçekleştirebilecekler.

Kavisli kenarlar kamera kullanırken büyün ekranı da kullanmanızı sağlıyor. Çekim ya da ayarlar gibi ayrıntılar normalde ekranda bulunurken bu cihazda bu butonlar kavisli bölümde bulunuyor ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

Kavisli kenar sayesinde oyun oynarken gelen bildirimleri ya da mesajları orada görebilme imkanı sağlıyor. Mesajları cevaplamak için oyunu durdurmanız gerekse de gelen mesajı oradan görebileceğiniz için daha fazla kolaylık sağlıyor.

Kavisli ekranı sadece bildirim ya da mesajlar için değil farklı uygulamalar için de kullanabilirsiniz. Kısa ayarlar, uygulama kısa yolları veya flash ışığını kolay şekilde yönetebilmenizi sağlıyor.

Ayrıca Galaxy Note Edge’nin kavisli kenarını cetvel olarak kullanıp basit mesafe ölçümlerini yapabilirsiniz. Yani bu değişikliklerle akıllı telefon dünyası farklı bir boyut kazandı.

GALAXY NOTE EDGE
GALAXY NOTE EDGE

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz