Fujitsu Kalem Desteği ile Stylistic Q555 2’si 1 Arada Tablet

Fujitsu basınca duyarlı kalem girişi için 10 inç dokunmatik ekranı olan bir dizüstü bilgisayar halinde tablet ortaya çıkardı. Döner bir klavye desteği ile yeni bir Windows tablet satışa çıkacak.

Q555 denilen Fujitsu Stylistic Tablet ve Aralık ya da Ocak ayında seçkin piyasalarda mevcut olacak. Fujitsu en bilinen prim fiyatlarla kurumsal dostu donanım sunacak ve sadece ucuz olmasını beklemeyin daha birçok özellikle gelecek.

Fujitsu Stylistic Q555 Intel Atom Z3795 dört çekirdekli Bay Trail işlemci, 4GB RAM içerecek. Depolama alanı 128 GB’a kadar yükseltilebilecek. Fujitsu pil ömrü 10 saate dayanıklı olacak.

Tablet 10 parmak çoklu dokunmatik giriş desteği yanı sıra kalem girişi ile 10.1 inç, 1920 x 1200 piksel IPS ekrana sahip olacak.

NFC, GPS ve hücresel veri için bir 8MP arka kamera, 2MP ön kamera, WiFi, Bluetooth ve isteğe bağlı destekler sunacak.

Diğer özellikleri stereo hoparlörler, çift mikrofon, tam boy USB 3.0 ve USB 2.0 portları, microSD kart yuvası, mikro HDMI bağlantı noktası, Ethernet veya VGA adaptörleri isteğe bağlı USB içermesidir. HDMI, VGA ve Ethernet portları ile isteğe bağlı beşiği veya yerleştirme istasyonu da bulunuyor.

Fujitsu, Windows 8.1 64-bit veya Windows 8.1 Pro 64-bit yazılım sunacak. İşletme dostu özellikleri bir TMP güvenlik modülü, isteğe bağlı SmartCard okuyucu, opsiyonel parmak izi tarayıcı, ekranda bir parlama önleyici kaplama içermesidir. Konumlandırılmış arka dört delik bir VESA montaj veya el kayışı ile bağlaya izin verecek.

 

Fujitsu Kalem Desteği ile Stylistic Q555 2’si 1 Arada Tablet
Fujitsu Kalem Desteği ile Stylistic Q555 2’si 1 Arada Tablet

Kaynak:  Tablets2sell

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz