Fitbit’in iOS 8 Sağlık Uygulama Entegrasyonuna Dair Bir Planı Yok

Fitbit’in iOS 8 Sağlık Uygulama Entegrasyonuna Dair Bir Planı Yok

Spor takılabilir aksesuarlar akla geldiğinde Fitbit oldukça popüler bir isim. Son zamanlarda, şirket en azından şimdilik, cihaza iOS 8 Sağlık uygulaması entegre etmek için herhangi bir planlarının olmadığını söyledi.

Apple gösterilen çeşitli uygulamalarında fitness ile ilgili bilgiler için iOS 8 Sağlık uygulaması tanıttı. Cupertino şirketi geliştiricileri sağlık uygulamasından yararlanmayı sağlayacak HealthKit adında yeni bir araç tanıttı.

Gecikmeler nedeniyle kendi payına düşeni gördü ve iOS 8 mevcut cihazlar için piyasaya çıktığında işe yaramadı. Daha sonra, güncelleme geldi ama hücresel bağlantı devre dışı bırakılamadı. Çözümler daha sonra daha fazla sorun getirdi ve TouchID iOS 8.0.2 güncellemesi sonuçlandı. Sonrada çılgın gidiş başladı.

Fitbit şu anda cihazını HealthKit ile entegre etme gibi bir planının olmadığını açıkladı.

Fitbit CEO’su James Park, Fitbit misyonumuzda insanların daha sağlıklı, daha aktif bir hayat sürmesine yardımcı olmak yatıyor. Bu yüzden her zaman kullanıcıların kendi fitness hedeflerini desteklemek için kendi verilerini kullanabilmeleri için yollar aradıklarını söyledi. Son birkaç yıldır,  Fitbit’te kullanıcılara en popüler sağlık uygulamaları yüzlercesini, sağlıklı yaşam programlarını, teşvik sistemlerini ve diğer hizmetleri ile açık API aracılığıyla doğrudan ortaklıklar geliştirilmesinde lider ürünler ve verileri kullanıma sunacaklarını söyledi. Çünkü diğer uygulamalar ile bağlamak için HealthKit bağlantısının gerçekten ilginç olduğunu söyledi.

Fitbit o iOS, Android veya Windows Phone cihazlarda Mac ya da PC’ler Fitbit ürünlerini senkronize olması için tüm kullanıcıları desteklemekte kararlılar. HealthKit sadece iOS platformunda çalışıyor ama onlar iOS kullanıcılarına ek olarak Android, Windows Phone ve PC ve Mac kullanıcı ortaklıklarına da yararlanabilir ürünler sunmayı hedefliyor.

Fitbit henüz iOS 8 Sağlık uygulaması ile entegre olmayacak ama bazı şeyler gelecekte değişebilir. Değişiklikler olursa sizi haberdar edeceğiz.

Kaynak: thennextweb

Fitbit’in iOS 8 Sağlık Uygulama Entegrasyonuna Dair Bir Planı Yok
Fitbit’in iOS 8 Sağlık Uygulama Entegrasyonuna Dair Bir Planı Yok

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz