Oppo N3 29 Ekim’de Duyurulacak

Oppo N3 29 Ekim’de Duyurulacak

Oppo N3 hakkında son birkaç hafta içinde bazı alanlarda bir dizi sızdırılmış haberler olmuştu. Basında şirketin geleneksel dönebilen kamera ile gelmesi beklenen sözde cihazın tanıtımı görüldü.

Önümüzdeki haftalarda tüm ihtişamıyla cihazı görmemiz için ortaya çıkacak. Oppo N3 -One More Step- olarak belirledi. Singapur ‘da 29 Ekim olayı için tasarlanmış olduğu ortaya çıktı.

Açıkça olay poster görüntüsü üzerine merakla beklenen Oppo N3 bahsediliyor. Ayrıca, Çin OEM başlığıyla kendi Facebook sayfasında onaylı olarak yayınlanan Oppo N3 sonraki büyük adım için hazırlanırken, Singapur lansmanı için kollarını sıvadı.

Önceki söylentiler N1 halefi olduğunu 1920 x 1080 piksel çözünürlükte 5.9 inç ekrana sahip olacağını göstermekte. İşlem gücü dört çekirdekli Snapdragon 805 yonga seti ile gelecek. 3GB RAM olacak ve neredeyse 206 derece dönebilir 13MP kamerası fotoğraf ve video çekmek için cihazda yerini alacak.

Söylentilere göre cihaz ayrıca paslanmaz çelik ile donatılmış olacak.  Oppo, bir lityum alaşımlı kasaya sahip olabilir ve bunlardan biri ile cihazın iki sürümü başlatması için söz konusu haline gelebilir.

Orada tam kullanılabilirlik, tarih veya fiyatlandırma hakkında hiçbir resmi söz yok ama biz önümüzdeki birkaç hafta içinde detayları öğreneceğiz. Cihaz resmen açıklandı. Kısa sürede biz sizi gelen bilgilerden haberdar edeceğiz, bu nedenle bizi izlemeye devam edin.

Kaynak: slashgear

Oppo N3 29 Ekim’de Duyurulacak
Oppo N3 29 Ekim’de Duyurulacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz