2000’li yılların başında Amerika’da yayınlanan ve tüm dünyada ses getiren Firefly, bilimkurgu alanında yapılmış en iyi dizilerden biri olarak kabul görüyor. Yayından kalktıktan sonra çok sayıda DVD’sinin satılmış olması, insanların Firefly dizisine tam olarak doyamadığının en net göstergesidir. 2003’de düzenlenen Emmy Ödülleri de dâhil olmak üzere birçok önemli organizasyonda başarı elde eden Firefly, hayranlarının karşısına şimdi de bilimkurgu oyunuyla çıkıyor.

Firefly Online 2015 adıyla oyun piyasasındaki yerini alacak olan dizinin yıllar önceki popülaritesi bu oyunla beraber yeniden canlanacak gibi görünüyor. Spark PlugGames ve Mechanix tarafından hayata geçirilecek olan bu özel proje, 2015 yılında satışa sunulacak. Firefly Online oyununun en dikkat çekici özelliklerinden birisi seslendirmenin dizide rol alan oyuncular tarafından yapılacak olması. Dizide rol alan kişiler tarafından yapılacak seslendirmelerle beraber oyunun daha yüksek bir popülariteye sahip olması bekleniyor.

Yaklaşık 12 yıl sonra küllerinden doğacak olan Firefly efsanesi, artık oyun severlerin ilgisini çekmeye başlayacak. Oyun, Firefly tutkunlarının yanı sıra diziyi izlememiş; fakat bilimkurgu oyunlarına ilgi duyan kişiler tarafından da merakla bekleniyor. Firefly Online Cortex isimli bir sistem sayesinde oyun daha piyasaya çıkmadan önce isteyen kullanıcıların ilgili ayarları yapması sağlanacak. Karakterlerini bu sistem üzerinden oluşturacak olan bireyler, oyun piyasaya çıktıktan sonra bu sistemi oyuna entegre edebilecekler.

Firefly Online İle İlgili Detaylar

Oyunda en büyük ilgiyi, tıpkı dizide olduğu gibi Malcolm Reynolds görecek gibi görünüyor. Ayrıca Zoe Alleyne Washburne, Hoban Washburne ve Inara’da ilgi görecek diğer karakterler arasında yer alıyor. Tüm karakterlerin kendine has özellikler taşıması, oyunun daha farklı bir konsept kazanmasına olanak tanıyacak.

Kullanıcılar, kendi uzay gemilerinin kaptanı olarak mürettebatlarını oluşturabilecekler. Ayrıca mürettebatın sadakati ya da isyankârlığı da oyunun seyrine göre değişebilecek. Kullanıcıların verdiği emirlerin mürettebat tarafından uygulanması, tamamen bu davranışlara göre değişim gösterecek. Dolayısıyla oyunda başarı elde etmek için mürettebatı kurmak kadar yönetebilmek de son derece önemli. Bilimkurgu oyunlarına yeni bir canlılık getirecek olan Firefly Online 2015, şimdiden büyük ilgi görmeyi başardı.  Bakalım Firefly Online 2015, tıpkı 12 yıl önce olduğu gibi bilimkurgu tutkunlarının gönlünü kazanabilecek mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz