Filmbo Selfie Videolar İçin iPhone Uyumlu

Filmbo Selfie Videolar İçin iPhone Uyumlu

Filmbo harika bir cihaz yarattı. Hareket etmenizi gerektiren selfie videoları veya kaykaylar, patenler ya da sadece performans gösterileri kendi kahramanlıklarını görüntüleri kaydetmek istiyen iPhone sahipleri, kendi selfie videolarını kayıt altına alabilir.

Filmbo kamera ile tutmaya gerek kalmadan konumunu izleme yeteneğine sahip. Selfie videolar için mini robot fotoğrafçı mükemmel sunuş için tasarlanmış. Selfie video çekim kaydedebilirsiniz ama her zaman hareket halinde olamazsınız. Bu cihaz ile video çekmek için tutmaya yardımcı olabilecek.

Hafif izleme fotoğraf makinesi  iPhone aygıtları destekler ve bu şu anda 70.000 dolardan yükseltmek isteyenler için IndieGoGo web sitesinde yer alıyor.

Spor yaparak ve selfie çekme keyfini istiyor musunuz? Kendi üzerine kaydetmek için mümkün bir hile hamle yaparak istediğinize kavuşabilirsiniz. Sadece size yardımcı olacak bir arkadaş bulmanıza gerek yok. Belki yalnızca siz kamera üzerindeki uygulamayla videolarınız çekebilirsiniz.

En iyi hamlenizde yakalamak istediğiniz yerde kamera sizi takip edemedi, çünkü çerçeve içinde her şeyi tutmak zordur. Bu cihaz gerçekten gerekli kişisel bir robot fotoğrafçı, küçük ve taşıması kolay. İşte bu nedenle Filmbo geliştirildi.

Filmbo temelde iPhone ile çalışan bir hafif oto izleme kamera yuvası. Kendi kişisel robot fotoğrafçınız olarak düşünebilirsiniz. İstediğiniz modu seçin, app tıklayın ve Filmbo sizi otomatik olarak takip eder.

Filmbo 150 dolar önerilen perakende satış fiyatından piyasaya sürülebilir.

Kaynak: indiegogo

Filmbo Selfie Videolar İçin iPhone Uyumlu
Filmbo Selfie Videolar İçin iPhone Uyumlu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz