FIFA 15 ve Başarısı

                                                         

FIFA 15 oyununu bugün inceleyeceğiz. Öncelikle uzun bir zamandan sonra Süper Lig’i yeniden içeriğine alan FIFA 15 yakından irdeleyeceğiz.

Futbol severlerin merakla beklediği futbol sezonu açılmış bulunuyor. Bütün yaz sezonu boyunca videolardan takip ettiğimiz daha oyun piyasaya çıkmadan tartışmalara başladığımız futbol sezonuna nihayet başlamış bulunuyoruz. Aylar öncesinden sipariş verilen oyunların çıkmasına çok az bir süre kaldı. Bu sezon PES oyunları için bir süre daha bekleyecek olan futbol severler, EA Sports’un geliştirdiği ve sunduğu FIFA 15, geride bıraktığımız birkaç günde oyun severlerin beğenisine sunuldu.

FIFA 15’in daha önce yayınlanan demo sürümünde geride bıraktığımız sezon da olduğu gibi İngiltere Premier Ligi şampiyonunu belirleyen Anfield’da oynanan Manchester City-Liverpool maçı ile başlayan FIFA 15 yapılmış en iyi futbol oyunu olduğunu söylemek yanlış olmaz.

PES 6 ya kadar FIFA daha ağır bir şekilde devam ediyordu.  Ancak sonraları Konami’nin yaptığı atılım ile PES çok büyük bir beğeni oluşturdu ve kendisine büyük bir kitle kazandırdı.

FIFA’da bunun üzerine FIFA 11 ile yavaş yavaş değişmeye başladı. Son olarak da FIFA 14 ile dengeleri kendi tarafına çevirmeyi başardı. Bunda PES’in katkısı da çok büyük. Çünkü PES 2013’e göre daha kötü olan ve gerçeklikle bağdaşmayan değişik grafikler ve oynanış tarzının etkisi de çok büyüktür. Bir başka artısı ise EA Sports da Pc oyuncuları için FIFA 15’İN PC sürümüne de Ignite Engine ile hazırlamasıdır.

Kaynak: computerandvideogames.com

FIFA 15 ve Başarısı
FIFA 15 ve Başarısı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz