Facebook yeniliklere devam ediyor, yeni uygulamalar ile kendini sürekli güncel tutmaya çalışıyor, bunuda yapması bir popüleritesini sürekli yukarılarda tutuyor. Yeni Uygulaması On This Day ile şimdide 2 yıl önceki resimlerinize bakmak ve yorumlara beğenilere bakmak, işte tam bu iş için On This Day uygulaması doğdu

Facebook yeniliklere devam ediyor, yeni uygulamalar ile kendini sürekli güncel tutmaya çalışıyor, bunuda yapması bir popüleritesini sürekli yukarılarda tutuyor. Yeni Uygulaması On This Day ile şimdide 2 yıl önceki resimlerinize bakmak ve yorumlara beğenilere bakmak, işte tam bu iş için On This Day uygulaması doğdu.

Facebook da buradan hareketle, kullanıcılara nostaljik dakikalar yaşatacak yeni özelliği On This Day’i duyurdu.

“Geçmişte bugün” olarak adlandırabileceğimiz On This Day, örneğin iki yıl önce bugün Facebook’ta neler yaptığımızı, kimlerle etkileşime geçtiğimizi gösteren bir uygulama.

Haber Kaynağı’nın sol kısmına eklenecek On This Day butonuna basarak geçmişe ait durum güncellemeleri, fotoğraflar, arkadaş paylaşımları ve paylaşılan ya da etiketlenen diğer öğeler görüntülenebilecek.

Henüz genel kullanıma sunulmayan özellik, yakın zamanda hem web’de hem de mobil cihazlardaki yerini alacak. Facebook’un yeni uygulaması On This Day hakkında neler düşünüyorsunuz sizce artı puan kazanır’mı ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz