Apple yeni teknolojileri seviyor ve sürekli patent başvurusu yapıyor, şimdide yaptığı patent başvurusu yakıt hücreleri bulunan batarya teknolojisi patent ofisinin yolunu tuttu. Rakipleri baya kıskanacak Apple'ın bu teknolojisine.

Apple yeni teknolojileri seviyor ve sürekli patent başvurusu yapıyor, şimdide yaptığı patent başvurusu yakıt hücreleri bulunan batarya teknolojisi patent ofisinin yolunu tuttu. Rakipleri baya kıskanacak Apple’ın bu teknolojisine.

Her geçen gün yeni bir teknolojik gelişmenin yaşandığı Apple’dan rakiplerini alt edecek yeni bir hamle daha geldi. ABD Patent Ofisi’ne başvuran Apple, yakıt hücreleri bulunan batarya ile enerji üretebileceği yeni bir teknolojiyi güvence altına aldı. Taşınabilir bilişim cihazlarında kullanılacak teknolojinin kimyasal reaksiyon ile enerji üretmesi planlanıyor.

Apple Yepyeni bir sistem keşfetti!
Günlerce dayanabilecek pil üretmek için girişimlerde bulunan Apple, teknolojinin standart uygulamalarında güç üretmek için çoğunlukla hidrojen kullanılan sistemlerden farklı bir yol izleyecek.

Apple’ın patentinde sodyum borohydride, sodyum silikat, sodyum hidrit, magnezyum hidrit, lityum borohydride ve daha fazla kimyasal bulunuyor.

Apple’ın yeni sisteminde yakıtı elektrik enerjisine dönüştüren bir hücre kümesi de bulunuyor. Bunun yanında sistem içerisinde küme için bir yakıt kaynağı ve yakıt hücre sistemini yöneten bir denetleyici de yer alıyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz yorum yapınız düşüncelerinize ortak olalım..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz