Fotoğraf ve ses kayıtlarınızı farklı cihazlar arasında saklayabileceğiniz, notlarınızı kolayla alabileceğiniz Evernote ile şimdi de PDF üzerinde çalışma olanağına sahipsiniz.

Evernote uygulamasını ha denememiş olabilirsiniz. Ücretsiz olarak kullanılabilen üretkenlik aracına mutlaka göz atmanızı öneririz. Uygulama dedik ama aslında tek bir uygulama değil, güçlü bir alt yapıya sahip olan bir servis konumunda ve bu alt yapıyı kullanarak akıllı telefonunuzda çektiğiniz herhangi bir fotoğrafı not olarak kaydetmek, hızlı metin notları oluşturmak mümkündür. Hatta el yazısını bile kaydedebilirsiniz.

Evernote çok kullanışlı bir uygulama ve neredeyse tüm mobil ve masaüstü platformlara uyumlu olarak tasarlanmış. Bir fotoğrafı kaydettiniz diyelim. Kaydettiğiniz andan itibaren tüm cihazlarınız arasında sadece tek bir hesap üzerinden senkronize ederek, başka cihazda görüntüleyebilirsiniz. Akıllı telefonda bir not aldığınızı düşünelim, bu notu hemen masaüstü ya da herhangi bir cihazda görüntüleyip düzenlemeye devam edebilirsiniz.

Evernote son güncellemesi ile birlikte çok daha hızlı bir hal geldi. Hem yayıncılar için önemli olan PDF üzerinde çalışma özelliği sayesinde Evernote Business ve Premium kullanıcılarına sunuldu. Hem de aylık abonelik ücreti ödeyerek erişebileceğiniz sürümleri oluşturuldu. PDF üzerinde şekillerle not almak isterseniz, metin eklemek ya da belgeleri damgalamak isterseniz Evernote sizin için çok ideal olacaktır.

Uygulamayı denemek için ücretsiz sürümü de bulunmaktadır. Ücretsiz sürümünü 10 ay boyunca ödeme yapmadan kullanabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz sürümde gelişmiş özellikler de bulunuyor.

EVERNOTE
EVERNOTE

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz