Şuan için sadece Verizon operatörü için ABD’de satışa sunulan HTC One M8’in Windows için olanı global pazar için hazırlanıyor.

Cihaz Snapdragon 801 işlemciye sahip ve şimdilik platformda en hızlı model olarak yerini aldı. HTC One M8 for Windows kısa sürede büyük ilgi gördü.

HTC One for Windows’un Wifi sertifika onay bilgileri global pazar için ortaya çıktı. Yani HTC One M8 for Windows yakın zaman içinde global pazarda yerini alacak.

HTC One M8 for Windows Android işletim sitemine sahip ve gücünü 2.3 HGz hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 801 işlemciden alıyor ve grafik işlemcisi olarak Adreno 330 cihazda yer alıyor.

Diğer işlemcileri incelersek en güçlü çözümler Snapdragon 800’de bulunuyor. Yani bir bakıma HTC, Windows Phone üreticilerinden bir adım önde diyebiliriz.

Cihazda 2 GB RAM ve arttırılabilir yapıda olan 32 GB hafıza dikkat çekiyor.  Çift LED ışık ve Duo Camera özellikli ana kamera ile beraber 5 MP selfie için kamera bulunacak. Ayrıca HTC ailesinde alıştığımız bir özellik de cihazda bulunuyor. O özellik tahmin edeceğiniz gibi BoomSound teknolojisidir. Ürün kamera ve müzik yeteneği ile rakiplerinden ve diğer ürünlerden kendini büyük ölçüde ayırmış olacak.

Global pazarda yerini alacak olan akıllı telefon bakalım dünya üzerinde ne kadar başarılı olacak ve ülkemize de gelecek mi?

HTC M8
HTC M8
Paylaş
Önceki İçerikEvernote PDF ile Çok Kullanışlı
Sonraki İçerikTurkcell T50 İncelemesi
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz