Samsung akıllı saatlerini tanıtmaya hızla devam ediyor. Şirket bir süredir konuştuğu sim kartlı saatini IFA 2014’ü beklemeden tanıttı.

Yazın en başından beri konuşulan sim kartlı Samsung akıllı saat sonunda tanıtıma sunuldu. Gear S adında olan akıllı saat, geçen aylarda tanıtılan Gear Fit kavisli bir yapıda üretilmiştir. 380 x 480 piksel çözünürlüklü süper amoled ekrana sahip ve hiç şüphesiz Gear S’in en dikkat çeken özelliği olan 3G bağlantısına sahip.

Cihaz ile mesajlarınızı ve bildirimlerini herhangi bit akıllı telefona ya da aksesuara gerek kalmadan yönetebilirsiniz. Ayrıca aramalarınızı cihaz ile birlikte tanıtılan Bluetooth bağlantısına sahip olan Gear Circle boyun aksesuarınız ile yapabilirsiniz.

Cihazların toza ve suya dayanıklı olması belki de en çok akıllı saatlerde işe yarıyor. Bunu fark eden Samsung, Gear S’e IP67 sertifikası ve de toza ve suya dayanıklılık özelliği ekletmiş. Akıllı saat aynı zamanda jiroskop, kalp ritim ölçer, pusula, UV sensörü, ortam ışığı sensörü ve barometre donanımlarını da içerisinde barındırmaktadır.

Gear S ‘in bataryası Samsung’un söylentilerine göre 2 gün dayanıyor.  Bataryası 300 mAh bataryadan alan 3G bağlantılı akıllı saatin yeni donanımları ile bataryanın 2 gün nasıl dayanabileceği merak konusu olmuştur.

Gear S, 512 RAM ile desteklenen işlemciyle desteklenmesi yeterli gibi görünüyor. 1 GHz saat hızında çift çekirdekli adı açıklanmayan işlemciden gücünü alıyor.

SAMSUNG GEAR S
SAMSUNG GEAR S

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz