Epson Eco Tank Yazıcılar’ın İngiltere'de Lansmanı Yapıldı

Epson, bu hafta daha fazla mürekkep kartuşlarını kullanılabilmesi için yeni bir integral mürekkep tankı sistemi yazıcı tasarladı. İngiltere’de yeni olan bir dizi yazıcıya Epson Eko Tank L355 ve Eko Tank L55 adı verildi.

Yeni Epson Yazıcılar kullanıcıya tasarruf sağlamak üzerinde geleneksel mürekkep kartuşu kullanan yazıcı oluşturulmuş ve Epson yeni Eco Tank yazıcıların yüksek miktarda mürekkep şişeleri kullanarak siyah ve 6.500 renkli baskılar en az 4000 parmak baskı kapasitesine sahip olduğunu açıkladı.
Hem yeni Epson EcoTank yazıcıların yeniden doldurulabilir ve kolayca ısmarlanabilir mürekkep tankları ile yeniden donatılmış. Kullanıcıları rezervuar içine ek mürekkep dökerek doldurma yapabilecek. Epson şunları söylemiştir.

-Micro Piezo yazdırma teknolojisi ve L355 Epson orijinal mürekkep ile kolayca çok düşük bir ücret karşılığında Epson-kalitesiyle belgeleri yazdırabilirsiniz.

Amaca uygun yapılmış mürekkep haznesini güvenilir renkli baskı yapabileceksiniz. Genellikle orijinal yedekli olan mürekkep tank sistemleri ile ilgili güçlük çekmeden yazdırma keyfini yaşayacaksınız. Tank sistemi yazıcının içine tamamen entegre edilmiştir.

L355 kurulumu ve kullanımı kolaydır: Size sağlanan mürekkeple doldurun, yazıcıyı açın ve mürekkep sistemi başlatın. Şimdi L355 yazdırmaya hazır. Epson’un mürekkep şişeleri net etiketleme ve damlatmayan meme ile mürekkep haznesini doldurmanız artık kolaylaştı.

L355 hem siyah hem de yüksek miktarda mürekkep şişelerini renkli ve en yüksek yazdırma kapasitesine sahip her kümesiyle renkli baskı için kullanabilirsiniz. L355 sayfa başına düşük maliyet sunar.

Hızlı baskı, çoklu kopyalama işlevini gerçekleştirir. Kablosuz olarak akıllı telefonlardan belge yazdırmak ve tablet PC’lerden dosya çıkarmak ofis içinde kolaylık sağlayacaktır. –

 

Epson Eco Tank Yazıcılar’ın İngiltere'de
Epson Eco Tank Yazıcılar’ın İngiltere’de

Kaynak: geeky-gadgets.com

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz