Çin'de 100.000 Microsoft Xbox One Konsol Lansmanda Satıldı

Geçen Pazartesi günü 29 Eylül’de Microsoft’un Çin’de tanıttığı Xbox One yeni nesil oyun konsolları iki gün içinde 100.000 üzerinde satıldı.

Microsoft, Çin genelinde 37 şehirde toplam onların Xbox One konsolunu satışa başlattı. 10 Forza Motorsport 5 dahil oyunları devlet onaylı olması ile birlikte sundu.

Microsoft Xbox One ilk resmi video oyun konsolu 14 yıldan beri Çin’de tanıtıldı ve lansmanından sadece ilk birkaç hafta içinde birimlerinin hatırı sayılır bir miktarını sattı. Bu durum Japonya’da Xbox One lansmanından aksine seyrediyor. Orada satışlar her zaman çok düşük oluyor.

Zhang ve Shanghai Media Group, ana şirketi olan Microsoft’un ChinaI’ın önümüzdeki yıl Çin’de bir 1 milyon Xbox konsol satmayı umuyor.

Yeni nesil Microsoft Xbox One oyun konsolu özelleştirilmiş AMD Jaguar 8 çekirdekli işlemci tarafından desteklenmektedir Direct X 11 grafik için hazırlanmış bir grafik işlemcisi ile donatılmış. 32MB ile birlikte yüksek bant genişliği gömülü ESRAM 8GB RAM tarafından desteklenmektedir.

Çin’de Xbox One lansmanı henüz çok yeni yapıldı ve Microsoft’un önümüzdeki yıl 1 milyon Xbox konsol hedefine ulaşıp ulaşmadığını görmek ilginç olacak.

Çin'de 100.000 Microsoft Xbox One Konsol Şimdiden Satıldı
Çin’de 100.000 Microsoft Xbox One Konsol Şimdiden Satıldı

Kaynak: geeky-gadgets.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz