Google Nexus 6 Benchmarks’ta Görüldü

Google’ın bu ay yeni Nexus 9 tablet ile birlikte, yeni Google Nexus 6 veya Google Nexus X akıllı telefonlarını tanıtması bekleniyor.

Biz zaten yeni Google Nexus 6 akıllı telefonu sızdırılmış bazı özelliklerini biliyoruz ve cihazın olası fotoğraf görüntülerini görmüştük. Şimdi cihaz benchmarks’ta görüldü.

Google Nexus 6 kod adı ‘Shamu’ olarak görüldü. Google Nexus 6 veya Nexus X adı verileceği cihaz yakında gelecek.

Cihazda 2560 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip 5.92 inç Quad HD ekran yer alacak ve etkileyici özellikler ile geleceği söylenir.

Nexus 6 için diğer söylentiler, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 805 işlemci ve 3GB dahili RAM, cihaz aynı zamanda bir dizi depolama seçenekleri ile gelecek.

Google Nexus 6 görünüşte bazı gelişmiş kamera özellikleri ile 13 megapiksel kameraya sahip olacak. Selfieler ve video görüşmeleri için 2 megapiksel ön kamera özelliği ile geleceği de söyleniyor.

Cihaz, Android 5.0 L’i içinde bulunduran ilk cihazlardan biri olacak. Buna Android Lollipop’da denebilir. Yeni Nexus akıllı telefon ve ayrıca yeni Nexus 9 tablet ayın 14 ya da 15’inden sonra yani Ekim ayının ortalarında tanıtılacağı da söylentiler arasında yerini almıştır.

Google Nexus 6 Raporu
Shamu Kod Adlı Google Nexus 6 Raporu

Kaynak: geeky-gadgets.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz