Dokunmatik ekran cihazlarda parmak izi oluşur ve bazı ayrıntılar ya da çizimler parmakla yapılamaz. Ayrıca ekran koruyucu sevmeyenler de kalem kullanmayı tercih eder

İşte kapasitif dokunmatik ekran ile kullanılmak için en iyi kalem listesi! Eğer bir kez kalem kullanmaya başlarsanız vazgeçemezsiniz.

Wacom Bamboo Stylus Solo

Wacom dokunmatik ekranlı cihazlar ile gerçekten iyi çalışıyor, yüksek kaliteli kalem oldukça büyük bir seçim sunuyor. Farklı çalışmalar için uygun olan kalem 20 $’dır ve size paranın karşılığını en iyi şekilde verir.

Bamboo-Stylus-Solo

Dokunmatik ekran kalemi karbon fiber dokuma ucu silikon çekirdek içerir.

Jot Pro

Adonit özellikleri geniş bir yelpazede sunuyor. İnanılmaz ince uçlu kalem dokunmatik ekranlara son derece uyumlu. Ancak, Jot Pro 30 $ üzerinden satılıyor.

Jot-Pro

Kroki, yazma ve hassasiyetle çizim isteyen işler için uyumlu.  Kalemle ince bir noktada dokunmatik ekran buluşur ve size daha fazla hareket aralığını verir. Sadece 20 $ için Jot Pro mini versiyonu da var rahatlık için biraz küçük sayılır.

Lunatik Touch Pen

LunaTik Dokunmatik Kalem ile her yerde bir mürekkepli kalem gibi görünür. Bir kalem olarak dayanıklı kauçuk tutuş yeri herhangi bir kapasitif dokunmatik ekranda rahatça kullanım sağlar.

lunatik

Kalem yazma uçlu 0,7 mm çevirmeye için üstü tıklamanız yeterlidir. Yani normal bir mürekkepli kalem gibi kullanabilirsiniz. 20 $ için plastik modelini alabilirsiniz. Eğer bir yöneticiyseniz size 40 $ için alüminyum alaşımlı modeli uygun olacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz