Popüler Android ve iOS Takvimi Sunrise İndirin!

Microsoft resmen Sunrise Atelier, popüler Android, iOS  web tabanlı takvim uygulaması Sunrise’ı satın aldı. İlan YouTube üzerinden kamuoyuna açıklandı.

Microsoft’un 100.000.000 $ için popüler takvim uygulamasını yapımcısından satın alma planlarının olduğundan geçen hafta bahsedilmişti. Ancak şirket, aslında anlaşma için ne kadar ödeme yaptı bilinmiyor.

2012 yılında başlangıç aşamasında olan New York merkezli şirket tasarımcılardan Jeremy Le Van ve Pierre Vanade için girişim finansmanı 8.200.000 $ kadardı.

Uygulama verilerini senkronize etmek için Google Takvim ve iCloud Takvim kullanıcılarına bağlanır ve mevcut stok uygulamaları için bir alternatif sunar. Aynı zamanda kullanıcıların takviminde düzenli olaylar girmesini sağlar, programları ve özel günleri entegre izin Facebook kullanır.  LinkedIn ve Twitter gibi çeşitli sosyal ağ hizmetlerine de bağlanır.

Microsoft geçen Aralık ayında e-posta uygulaması yapımcısı Acompli edinilen tasarımdan sonra Android ve iOS uygulamalarını Outlook için de entegre etmiştir. Analist şirketi de Sunrise tasarımını entegre ederek aynı eğilimi takip edebilir.

 

Popüler Android ve iOS Takvimi Sunrise İndirin!
Popüler Android ve iOS Takvimi Sunrise İndirin!

Sunrise dünya üzerinde popüler bir uygulama. Sadeliği ve kolaylığı ile kullanım için seviliyor. Facebook takvimde takip edilebiliyor ve masaüstü sürümüne de hayran bırakıyor. Sunrise Android, iOS, OS X mevcuttur ve web üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Kaynak: VentureBeat

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz